HeartSine hjertestarter, PAD 350P

Legg i ønskelisten
Pris
16 200,- 12 960,-
HeartSine hjertestarter, PAD 350P
Norges mest solgte hjertestarter! Kan leveres med kurs.
Art. nr.
350-STR-RK-10
På fjernlager (sendes normalt innen 1-3 dager)

Hjertestarter HeartSine PAD 350

Markedslederen innen hjertestartere! HeartSine PAD 350 er blant de mest brukervennlige og robuste hjertestartere. Leveres med praktisk bæreveske. 

Hjertestarteren har norsk tale og gir deg tydelige instrukser på hva som skal gjøres. Den foretar kontinuerlig analyse av pasienten og kan gi variable sjokk fra 120-200J. Heartsine benytter den fremste teknologi innen defibrillering og apparatet innehar de beste medisinske kvaliteter for å øke sannsynligheten for overlevelse av pasienten. 

Hjertestarteren er designet for å se ufarlig ut for å hindre at noen lar være å ta den ned fra veggen i frykt for å gjøre feil. Heartsine PAD 350 er også markedets letteste og minste hjertestarter på kun 1,1 kg. 

Hjertestarteren er også vedlikeholdsfri. Maskinen vil kontinuerlig gjennomføre automatiske selvtester og sier i fra om noe skulle være galt med den. Hjertestarteren leveres med batteri og elektroder som varer i minimum 4 år. Apparatet gir beskjed når batteriet begynner å bli dårlig. 

 

  • 8 års garanti
  • Godkjent for salg i EU etter de nye strenge kravene fra 2019
  • CE godkjent
  • Miljøsertifisert, ISO9001 og ISO14385
  • FDA-sertifisert

 

Pakken inneholder: 

  • Hjertestarter
  • Bæreveske
  • Brukerveiledning
  • Et batteri- og elektrodesett som varer i minimum 4 år. Gir selv beskjed når batteriet begynner å bli dårlig. Vi anbefaler å kjøpe et ekstra elektrodesett når du kjøper hjertestarter eller skal bytte elektroder. Ekstra elektrodesett finner du under tilbehør. 

 

Hjertestarteren kan også leveres ned engelsk tale og bruksanvisning. Ta kontakt om du ønsker dette.

Vi anbefaler at alle som går til innkjøp av en hjertestarter også gjennomfører kurs i bruk av hjertestarteren. Vi tilbyr kursing i samarbeid med Røde Kors Førstehjelp. Dersom du vil bestille hjertestarter + kurs kan vi tilby denne pakkeløsningen til rabatterte priser. Ta kontakt med oss for tilbud! 

Trenger du også dette?
Free Shipping Norsk
fagbutikk
Fast Delivery Lagervarer sendes ut senest neste virkedag
Norwegian Design Faktura for virksomheter 
EHF eller e-post